BuroCaro     


O  
Ik ben Carolien Hondshorst, eigenaar van BuroCaro. 

Mijn werkende leven begon in 1996 in de zorg als Maatschappelijk Werker en Casemanager, in deze functies heb ik ervaring opgedaan in de Jeugdzorg, Speciaal Onderwijs en dienstverlening voor met een verstandelijke beperking. Ook heb ik als leidinggevende gewerkt in de verstandelijk gehandicapten zorg, GGZ en de forensische psychiatrie. 

                              

In 2017 ontstond er een diep en moeiteloos verlangen om voor mezelf te beginnen. Op een mooie dag was er dit verlangen dat opkwam vanuit mijn kleine teen. Ik wilde beslist niet om dit sterke gevoel heen. Met de kracht van dit gevoel vond de moed om af te wijken van alles wat zeker was en te vertrouwen op mijn intuïtie.  Op eigen kracht ben ik  mijn eigen koers gaan varen!  

Ik ben een aantal opleidingen gaan volgen die aansloten bij mijn wens om mensen verder te helpen vanuit hun eigen kracht. Ik voel me dan ook verrijkt dat ik naast Bedrijfsmaatschappelijk werker ook gecertificeerd Effortless coach,  Systeemwerker en Familieopsteller ben. 


De start van BuroCaro in 2017 was voor mij een moeiteloze beslissing. Inmiddels kan ik  zeggen dat het de beste stap ooit in mijn carrière is geweest! Het maakt me elke dag zo blij dat ik moeiteloos leef en ook anderen kan leren dit te doen.  
Mijn nadruk in de begeleiding en ondersteuning van mensen ligt op het ''geloven in je eigen kracht''  en het vertrouwen en volgen van je intuïtie. 
Je hebt zelf het antwoord op vragen waarom iets niet lukt, je bent je er alleen nog niet van bewust!

Een moeiteloos leven dat gun ik iedereen, dat klinkt ideaal en makkelijk en dat is ook zo.  Het is precies zoals het voelt op het moment dat je niet langer tegen de stroom van het leven in gaat maar met de stroom mee. Ik help je graag op weg naar een moeiteloos leven, vrij van frustraties en blokkades!Wat doet BuroCaro


BuroCaro heeft de volgende diensten

Systemisch Werk en familieopstellingen 


Waar vind je BuroCaro


Vanaf 1 november 2017 vind je BuroCaro in het nieuwe Paramedische Centrum, www.pmc-debleekerij.nl te Boekelo.  

Een uniek en mooi samenwerkingsverband met diverse (para)medische disciplines in 1 centrum. Ik ben er trots op dat ik daar deel van uit mag maken.