BuroCaro     


O  
Ik ben Carolien Hondshorst, eigenaar van BuroCaro. 

Mijn werkende leven begon in 1996 in de zorg als Maatschappelijk Werker en Casemanager, in deze functies heb ik ervaring opgedaan in de Jeugdzorg, Speciaal Onderwijs en dienstverlening voor met een verstandelijke beperking. Ook heb ik als leidinggevende gewerkt in de verstandelijk gehandicapten zorg, GGZ en de forensische psychiatrie. 

                              

In 2017 ontstond er een diep en moeiteloos verlangen om voor mezelf te beginnen. Met de kracht van dit gevoel vond ik de moed om af te wijken van alles wat zeker was en te vertrouwen op mijn intuïtie.  Op eigen kracht ben ik  mijn eigen koers gaan varen!  

Ik ben opleidingen gaan volgen die nog meer aansloten bij mijn wens om mensen verder te helpen vanuit hun eigen kracht. Ik voel me verrijkt dat ik naast Bedrijfsmaatschappelijk werker ook gecertificeerd Effortless coach,  Systeemwerker en Familieopsteller en Organisatieopsteller ben. De start van BuroCaro in 2017 was voor mij een moeiteloze beslissing. Inmiddels kan ik  zeggen dat het de beste stap ooit in mijn carrière is geweest! Het maakt me elke dag zo blij dat ik moeiteloos leef en ook anderen kan leren dit te doen.  
Mijn nadruk van mijn begeleiding en ondersteuning aan mensen ligt op het ''geloven in je eigen kracht''.  
Je hebt zelf het antwoord op vragen waarom iets niet lukt, je bent je er alleen nog niet van bewust! 

Een moeiteloos leven gun ik iedereen, dit klinkt ideaal en makkelijk en dat is ook zo.  Het is precies zoals het voelt op het moment dat je niet langer tegen de stroom van het leven in gaat maar met de stroom mee. Ik help je graag op weg naar een moeiteloos leven, vrij van frustraties en blokkades!Wat doet BuroCaro


BuroCaro heeft de volgende diensten

Systemisch Werk en familieopstellingen 


Waar vind je BuroCaro


Vanaf 1 november 2017 vind je BuroCaro in het nieuwe Paramedische Centrum, www.pmc-debleekerij.nl te Boekelo.  

Een uniek en mooi samenwerkingsverband met diverse (para)medische disciplines in één centrum. Ik ben trots dat ik daar deel van uit mag maken!